Paraffinebad

Het paraffinebad is een zeer verzorgende en verzachtende pakking voor de handen. De paraffine bevat verzorgende bestanddelen welke de huid verzorgt en verzacht en wordt in een speciaal bad verwarmt. De werking van paraffine is te vergelijken met een sauna. Door de warmte openen de poriën zich. De bloedcirculatie wordt hierdoor verbetert en de huid wordt zichtbaar en voelbaar gereinigd. De verzorgende eigenschappen van paraffine hydrateren de handen en maken ze weer soepel en glad. Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals kloven en wintereczeem.

Zodra de paraffine op temperatuur is, worden de handen in het bad gedompeld. De handen worden nu warm ingepakt in een handschoen. Na ongeveer 10 á 15 minuten hebben de bestanddelen in de paraffine hun werk gedaan en wordt de paraffinepakking verwijderd. Zodra de pakking is verwijderd voelt de huid zeer zacht aan.

Het paraffinebad is bijzonder aan te raden voor mensen met reumatische aandoeningen, artritis, kloven, winterhanden etc. De aandoeningen zullen uiteraard niet verdwijnen, maar de pijn zal verlichten bij regelmatig gebruik van de paraffinepakking. Ook voor droge handen is het paraffinebad een weldadigheid. Na enkele behandeling zul je merk dat je handen zachter aanvoelen en er verzorgder uit zullen zien.

Duurtijd behandeling: is een combinatie met de luxe manicure